Webinar: Hvordan får vi de unge til at vælge de små studiebyer?

Demografien er blevet en faktor inden for dansk uddannelsespolitik. Nu er det ikke blot vigtigt at de unge tager en uddannelse, men det er også vigtigt hvor de uddanner sig. Tendensen har længe været, at de unge trækker mod byen, men hvordan får vi vendt denne udvikling?

Den 11. november klokken 9, vil vi hos studentum.dk afholde et webinar, der netop prøver at dykke ned i problematikken.

Hvad er det de unge vælger studieby ud fra? Og hvad er det at skoler og kommuner i landdristrikterne skal trække på, hvis de ønsker at flere unge skal vælge lige netop dem?

Vil du vide mere om, hvordan I tiltrækker unge til de små og mellemstore studiebyer? Så tilmeld dig herunder.

Webinaret tager cirka en halv time, og bliver afholdt af René Rytter Andersen; Sales Manager & Tine Dührr; Communications Manager ved studentum.dk

Tilmelding til webinar 11. november 2021 klokken 9-9.30