Annoncér jeres uddannelser på studentum.dk

Ram jeres potentielle, nye studerende

Vil I nå 1,2 millioner unge, der aktivt er på udkig efter deres næste kursus eller uddannelse? Ved at annoncere hos os på studentum.dk, når I dem, der er på jagt efter lige dét, I udbyder. Vi er Danmarks største, private platform for uddannelse hjælper uddannelsesudbydere, som jer, med at fylde undervisningslokalerne op med videbegærlige og entuastiske studerende. 

 

Annoncér hos os

Når I annoncerer hos studentum.dk har, I adgang til besøgsstatistik, som gør det muligt at holde øje med jeres besøgende. Vi rådgiver og hjælper jer ligeledes i forhold til at nå ud til jeres målgruppe på den mest optimale vis. Vi giver jer en platform, hvorfra I kan tale til jeres fremtidige studerende. 

Masser af tilfredse kunder

Siden 2008 har vi haft glæden af at have en masse glade og tilfredse kunder i huset. Nogle af dem er Sexologiskolen, CPH Business og Erhversakademi Aarhus.
 
 

1,2 millioner årlige besøgende

Som Danmarks største, private søgeportal for uddannelse sørger vi på studentum.dk for, at alle finder den rigtige uddannelse. Sidste år guidede vi således 1,2 millioner unge i deres valg af uddannelse.

Søgemaskineoptimering

Vi søgeoptimerer altid indholdet på jeres profilside, så I er sikret en god og solid placering på Google. Vi søger for, at I er synlige for dem, der er på udkig efter lige det, I udbyder. 

 

Vil I vide mere om vores forskellige tjenester?
Lad os hjælpe jer med at markedsføre jeres uddannelsesudbud

Udfyld kontaktformularen nedenfor. Så kontakter vi jer hurtigt muligt og fortæller mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at profilere jeres uddannelser. 

Lad os ringe til jer

For jer, der ønsker at tage en snak over telefonen

Book et telefonmøde - så ringer vi jer op, når det passer jer. 

Book et møde