Højdepunkter fra 2022

 

Der er sket meget i 2022 hos studentum.dk. Vi er i en konstant stræben efter, at forbedre vores hjemmeside, produkter, jeres resultater m.m. I denne forbindelse blev der lanceret flere nye tiltag i 2022, som du finder en oversigt over i denne artikel.

TikTok Retargeting

Vores nye service - TikTok Retargeting

TikTok er en af ​​verdens mest populære apps og nu kan du blive set der på en stilfuld og effektiv måde med hjælp fra vores grafiske designer. Vi hjælper dig med at nå ud til en relevant målgruppe på TikTok, kontakt os hvis du har spørgsmål eller bekymringer!

Læs mere om muligheden her📂

Vores webinarer

I løbet af året har vi udgivet flere inspirerende webinarer, hvis du ikke allerede har set dem, kan vi varmt anbefale dem. Du kan blandt andet se vores webinar omkring TikTok der inkluderede:

  1. Tiktok som platform?
  2. Hvordan kan TikTok påvirke købsrejsen?
  3. Hvordan kan i bruge TikTok?
  4. Vores erfaringer med platformen?

Under webinaret blev der fremlagt statistik kombineret med en redegørelse for hvordan man kan starte processen og komme igang med denne fantastike mulighed. Gå ikke klip af muligheden for at få en forståelse for hvordan TikTok kan gavne jer! 🔧🔨

Se webinaret her📂

Du kan blandt andet også se vores webinar omhandlende efteruddannelsesmarkedet 2022

  • Hvad de typiske bevæggrunde er for, at søge efteruddannelse?
  • Hvor langt de besøgende er i beslutningsprocessen når de søger efteruddannelse?
  • Hvad du kan gøre for at forbedre synligheden af din uddannelse?
  • Hvad der mangler klarlægning før de uddannelsessøgende er klar til at tilmelde sig? 

Under webinaret vil der blive fremlagt statistik kombineret med en redegørelse for hvordan man skal forholde sig til tallende i praksis. Eksempelvis, hvordan man kan konvertere den unikke data vi har indsamlet til brugbare kursusbeskrivelser, emails, hjemmesideindhold og andre relevante kommunikations og marketing tiltag. 🔧🔨

Se webinaret her📂

Den årlige statistik rapport

Vi samlede en oversigt over udviklingen for uddannelsesbranchen fra 2020 tul 2021. Skabte et overblik over vores mest populære kategorier og sider på studentum.dk i 2021. Yderemere fandt vi ud af og lavede et overblik over hvilke søgeord der trak trafiken fra Google og ind på studentum.dk. Dette er blot en kort opsummering af nogle af de få ting rapporten indeholder.

Den fulde version kan læses her📂

Udgivelse af artikler

Hvert år forener vi hundredevis af videbegærlige mennesker med vores passionerede kursus- og uddannelsesudbydere. Vi lærer hele tiden nye ting om uddannelsesbranchen og marketing herindenfor, og dem vil vi selvfølgelig gerne dele med jer. Læs derfor med her og bliv klogere på, hvordan I når endnu flere af de helt rigtige mennesker.

Få en oversigt over artiklerne her📂

Afsluttende bemærkning:

Der vil ligeledes i 2023 blive arbejdet hårdt på at forbedre vores ydelser. Har i et ønske om at tage jeres rekrutteringsproces til nye højder? Vi hos studentum.dk står klar til at hjælpe jer. Tøv endelig ikke med at kontakte os for at høre hvordan vi specifikt kan hjælpe jer.

Kontakt os📂