TikTok webinar 2022- Derfor bør man annoncere gennem platformen!

 

Den 24. november blev et webinar afholdt der omhandlede hvorfor man bør annoncere gennem TikTok. Webinaret havde til formål at give en grundlæggende viden omkring hvordan TikTok fungere samt hvordan man i vikrsomhedsøjemed kan kreere fængende content. Selvom du ikke var tilmeldt webinaret har du heldigvis en mulighed for, at se det i videoen nederst på siden og blive klogere på platformenes mange muligheder.

 

TikTok fakta:

Det kan blandt andet afsløres, at TikTok er på rekordtid vokset  i antal besøgende og er i dag en af verdens mest populære sociale medieplatforme. Derfor er det selvfølgelig oplagt at spørge, “Er platformen relevant at bruge for jeres virksomhed?”.

Svaret er kort og godt.. “JA!”. Tiktok kan med dets over 1,5  milliarder aktive månedlige brugere være med til, at tage eksponeringen af jeres indhold til det næste niveau. I Danmark er der 250.000 brugere, primært i aldersgruppen mellem 16 og 24 år. Den gennemsnitlige bruger åbner appen mere end 16 gange dagligt. Det er hermed der de unge er og der man bør markedsføre sig hvis man ønsker at nå ud til et yngre segment.

 

Se webinaret her👀👇

 

HubSpot Video

 

Skulle der opstå nogle spørgsmål og eller ønsker i hjælp til, at promovere fængende content der når ud til  jeres målgruppe? Tøv endelig ikke med at kontakte os her👇

Kontakt en konsulent