Højdepunkter fra 2023

 

Der er sket meget i 2023 hos studentum.dk. Vi er i en konstant stræben efter, at forbedre vores hjemmeside, produkter, jeres resultater m.m. I denne forbindelse blev der lanceret flere nye tiltag i løbet af året, som du finder en oversigt over i denne artikel.

TikTok Retargeting

Vores nye service - TikTok Retargeting

TikTok er en af ​​verdens mest populære apps og nu kan du blive set, på en stilfuld og effektiv måde med hjælp fra vores grafiske designer. Vi hjælper dig med at nå ud til en relevant målgruppe på TikTok, kontakt os hvis du har spørgsmål eller bekymringer!

Læs mere om muligheden her📂

Nyt design med bedre konverteringsrate

Vi er i gang med et større redesign af vores hjemmeside, og som I måske har lagt mærke til, har både jeres profiler og uddannelsessider fået sig en opgradering. Næste skridt er kategori-siderne, som får et ansigtsløft i 2024. Glæd jer!

Med vores opdateringer sigter vi mod at forbedre brugeroplevelsen, ligesom at vi gerne vil øge konverteringsraten til nye højder.

Vores nye service: Facebook Lead kampagner

I 2023 startede vi et nyt initiativ; nemlig Facebook Lead Kampagner. Vi er kommet virkelig godt fra start, og vores første kunder har fået 30 leads i gennemsnit.

Når du vælger studentum.dk som din platform for lead-generering på Facebook, når dine annoncer ud til et eksklusivt publikum med fokus på uddannelse og faglig udvikling. Dette sikrer, at dine leads er mere tilbøjelige til at være engagerede og relevante for dine uddannelsesinitiativer, hvilket sparer tid og ressourcer i bearbejdningen af dine potentielle kunder. Denne kampagneform har i løbet af året vist sig at være ekstremt effektiv til at indsamle en masse leads af fornuftig kvalitet til en lav pris.

Læs mere om retargeting her📂

Vores webinarer

2023 har budt på en spændende rejse ind i videnens verden gennem vores række af inspirerende webinarer. Hvis du endnu ikke har haft lejlighed til at dykke ned i dem, er det på høje tid at tage del i disse lærerige sessioner. Vores webinarer er designet til at belyse centrale emner og give dig indsigt, der kan transformere din tilgang til digital markedsføring og teknologiske trends. I løbet af året har vi udgivet flere inspirerende webinarer, hvis du ikke allerede har set dem, kan vi varmt anbefale dem. Du kan blandt andet se vores webinar omkring

- Facebook annonceringer

- Hvem jeres leads er anno 2023

- ChatGPT

- Annonceringer på sociale medier

Se webinarene her📂

Den årlige statistik rapport

Hvem er brugerne egentlig på studentum.dk? Hvilke kategorier, uddannelsestyper og regioner søger de mest i? Er du nysgerrig på det, så laver vi årligt vores statistikrapport, hvor du kan dykke ned i alle vores tal. Psst. Vi er selvfølgelig i fuld gang med 2023-versionen, så hold øje med din indbakke i starten af 2024.

Den fulde version kan læses her📂

Udgivelse af artikler

Hvert år forener vi hundredevis af videbegærlige mennesker med vores passionerede kursus- og uddannelsesudbydere. Vi lærer hele tiden nye ting om uddannelsesbranchen og marketing herindenfor, og dem vil vi selvfølgelig gerne dele med jer. Læs derfor med her og bliv klogere på, hvordan i får jeres målgruppes opmærksomhed.

Få en oversigt over artiklerne her📂

Afsluttende bemærkning:

Der vil ligeledes i 2024 blive arbejdet hårdt på at forbedre vores ydelser. Har i et ønske om at tage jeres rekrutteringsproces til nye højder? Vi hos studentum.dk står klar til at hjælpe jer. Tøv endelig ikke med at kontakte os for at høre hvordan vi specifikt kan hjælpe jer.

Kontakt os📂