Nyhedsbrev annonce hos studentum.dk

 

Nyhedsbrev

Hver måned udsender vi hos studentum.dk et nyhedsbrev til vores uddannelsessøgende medlemmer. Som vores samarbejdspartner har du mulighed for, at komme med i  disse nyhedsbreve! Formålet med nyhedsbrevet er, at tiltrække vores medlemmer til dine uddannelser.

Har du overvejelser omkring, at booke en nyhedsbrev annonce på studentum.dk? Måske tænker du på, hvordan du kan sammensætte en relevant, inspirerende og lokkende tekst, der samtidig er kortfattet og let fordøjelig for modtageren? 

Her har vi samlet tips til, at skabe og indsende det optimale materiale til os.

NÅ HURTIGT UD TIL MANGE 

Studentum.dk’s nyhedsbrev giver en unik mulighed for, at nå ud til et bredt publikum, som er interesseret i at høre mere om diverse uddannelser. På nuværende tidspunkt har vi omkring 20.000 aktive modtagere af vores nyhedsbrev gennem studentum.dk, som alle ønsker at modtage information omkring deres uddannelsesmuligheder.   

Målgruppetilpasset Indhold  

Nyhedsbrevet består af et bestemt antal observerbare annonce pladser. Her har vores samarbejdspartnere mulighed for, at tiltrække nye deltagere til deres uddannelser med et billede, tekst, logo og klare links. Mailen er ligeledes tilpasset dem, der vælger at åbne og læse nyhedsbrevet på deres mobiltelefon. 

Titel - hvad skal du tænke på?

Titlen må maksimalt være på 40 tegn inklusiv mellemrum. Her er det godt at tænke på, at være klar og kortfattet. Du vil gerne have, at modtageren forstår, hvad du annoncerer for, uden at fortælle dem for meget – for du vil også gerne have, at de klikker sig videre for at læse mere. Brug derfor helst bulletpoints/ stikord til at redegøre for, hvorfor i er interessante og læseren derfor bør klikke sig videre. 

Brødtekst - vores bedste tips, når du skriver

Teksten, må maksimalt være på 300 tegn inklusiv mellemrum og linktekst (maks. 400-500 tegn inklusiv mellemrum og linktekst, hvis du har booket en direct-nyhedsbrev annonce). Det anbefales ligeledes at denne type annonce også holdes kort og præcis med hjælp fra bulletpoints/stikord. 

Har du et tilbud, du vil promovere? Hvis ja, er dette den perfekte kanal! Promover de kommende uddannelser der hvor de studerende samt de uddannelsessøgende befinder sig! Synliggør jeres unique selling points for, at tiltrække flere studerende! I bør tænke på at lokke modtagerne til at klikke videre, via nogle få inspirerende ord. Tænk på, at i ikke bør afsløre alt i denne brødtekst, formålet med de 300 tegn er hovedsageligt, at vække en interesse fra læserens side af.

 

Se blandt andet disse eksempler på nyhedsbrev annoncer:

 Billede - hvordan skal du tænke, når du vælger?

Brug billeder med høj kvalitet, godt lys og klare farver. Forsøg at finde billeder, der afspejler din målgruppe, og som giver en troværdig og en relevant følelse. Hvis du har mulighed for det, så brug gerne billeder fra din skole, fra klasseværelserne eller af dine elever.

Billedet skal være 580 x 280 pixels. Indsæt gerne logo på dit billede, hvis der ikke er i forvejen. Størrelsen i pixels er meget vigtig, fordi den skal passe ind i vores skabelon i det værktøj, hvor vi opretter nyhedsbrevet. Der er flere gratis værktøjer, som du kan bruge online til at klippe billedet til den rigtige størrelse, for eksempel pixlr.com eller canva.com.

 

Sammenhæng - hvad er vigtigt at overveje?

Der må maks. være 1 link i teksten i nyhedsbrev annoncen (medmindre du har købt en direct nyhedsbrev annonce, så må du have 4 links). Husk at markere de ord, der skal linkes, hvis du vil linke i selve teksten. Det er dig der bedst ved hvor læseren bør lande henne efter at have læst jeres spændende annonce!

Vær opmærksom på! Nyhedsbrev annoncer linker kun internt fra studentum.dk. Dette link benyttes på billede og CTA.

 Materiale deadline - hvornår skal du indsende og hvorfor?

Deadline for indsendelse af dit materiale til michelle.hjorth@finduddannelse.dk omkring den 22 i måneden forinden nyhedsbrevet udsendes. Vi har behov for, at vi i god tid kan sammensætte din annonce med plads til ændringer, hvis det ønskes. 

Vær endelig enkel og konkret, tænk over det budskab du ønsker at formidle i annoncen. Sidst men ikke mindst, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at booke en plads i næste nyhedsbrev eller har spørgsmål!

 

Kontakt os!