Guide til evalueringer på Studentum.dk

 

Vidste du, at kurser med evalueringer klarer sig markant bedre end dem uden? På Finduddannelse.dk gør vi det muligt for dig, at opsætte evalueringer, også kaldet reviews, på din profil, så potentielle kursister kan læse om andres oplevelse med kurset. 

Der er mange fordele ved at bruge evalueringer, når du prøver at tiltrække nye kursister til din uddannelse. Det gør det nemlig nemt for brugerene at se, hvad andre synes om dit produkt, og dermed blive salgsprocessen nemmere. 

På Finduddannelse.dk har vi mulighed for at sætte evalueringer op i forbindelse med dine uddannelser. Vi indsamler dem nemt via hjemmesiden og synkronisere dem med profilen. Ved at have sat evalueringer op i vores system, bliver de også synlige på Google, hvilket er med til at øge din rangering, troværdighed og tillid. 

Hvis du ikke allerede har evalueringer fra dine kursister liggende, så kan du bruge vores platform, til at opfordre dem til at lave evalueringer af dit kursus. Det gør du ved at  gå ind på din profil og klikke på "Evaluer udbyderen her", herefter fremkommer et skema, hvor du bare sender linket direkte til dine kursister og opfordre dem til at evaluere uddannelsen. 

Evalueringer